Om mig

 

   Jag heter Karol, är född i Slovakien men sedan oktober 2015 bor jag i södra Sverige.

På de flesta av mina fotografier och virtuella bilder ser ni landskap eftersom min andra hobby är resor och utflykter i naturen. Jag gillar snapshots och att fotografera detaljer. Det finns inget vackrare än att på fotot lyckas fånga ett visst moment. Jag säger heller inte nej till att fotografera andra teman, jag gillar att prova nya saker.

Med mina virtuella bilder av affärsenheter och och översikt av detaljer försöker jag hjälpa kunden att hitta rätt till olika tjänster och möjliggöra för  företagare att på rätt sätt visa sitt utbud och på så vis kunna locka många kunder.

Jag började fotografera som 15-åring men  den riktiga passionen för fotografering väcktes år 2011 när jag köpte min SLR SONY kamera.

Jag tog bilder på  min familj, alla vänner på semester, utflykter och fester, länder och landskap som jag besökte. Bakom sökaren upptäckte jag min egna nya värld som präglas av lugn och där jag kan vara mig själv.

Jag fotograferar, bloggar och försöker dela med mig av mina erfarenheter. För tillfället använder jag Fuji X-E2 och Fuji X-T10.

Jag är mycket intresserad av fotografins värld och allt som har med fotografering att göra.

Som ”Lokal guide” och ”Trusted photographer” godkände Google mig som partner för att göra virtuella turer.